Linkki lyhyesti
Linkki on kuopiolainen koripalloon erikoistunut urheiluseura. Linkin päätoimintaa tällä hetkellä ovat harrastuksen edistäminen ja juniorityö. Tervetuloa koriksen pariin!
Blogi-kategoriat

Seuratoiminta ja pay back

Tervehdys kaikille koripallon ystäville

Kesän loppumisen merkkejä on useita ja yksi varmimmista on talvivuorojen alkaminen. Linkki on toiminut kuopiolaisen koripallon lippulaivana jo kunnioitettavat 51 vuotta. Suomalainen seuratyö perustuu edelleen pitkälti talkootyöhön ja lajirakkauteen. Olemme linjanneet Linkissä lähivuosien tavoitteeksi taata kuopiolaisille nuorille mahdollisuuden kehittyä kotikaupungissaan koripallossa niin pelaajana, valmentaja kuin tuomarina.

Itse aloitin aikoinaan lentopallon Kups-Volleyn c-pojissa Länsi-Puijon koululla. Päätökseni lajivalinnasta oli täysin Savon Sanomien urheilumuistion sanelema. Linkin harjoituksista ei ollut ilmoituksia, joten päädyin lentopallon pariin. Pelasin juniorivuodet (6 vuotta) hyvien valmentajien opissa.  Jälkeenpäin on helppo todeta, että vaikutus elämääni on ollut pelkästään positiivinen. Aikuisiällä päätin, että hyvä pitää laittaa kiertämään ja valmensin junioreita ja aikuisia Heinolan seudulla, Kajaanissa ja Puijo Wolleyssä yhteensä n. kymmenen vuoden ajan.

Toivon, että koripallon sydämessään tuntevat tulisivat jakamaan arvokasta kokemustaan ja lajirakkauttaan Linkin riveihin. Meillä on paikkoja päävalmentajalle, apuvalmentajille, fysiikkavalmentajille,  ravintovalmentajille, joukkueenjohtajille, huoltajille, talkoolaisille ja seuratyöntekijöille.

Terveisin Jussi Hämäläinen

puheenjohtaja Linkki ry

 

Kommentit on suljettu.