Linkki lyhyesti
Linkki on kuopiolainen koripalloon erikoistunut urheiluseura. Linkin päätoimintaa tällä hetkellä ovat harrastuksen edistäminen ja juniorityö. Tervetuloa koriksen pariin!
Blogi-kategoriat

Vuosi Linkki ry:n puheenjohtajana

Vuosi on vierähtänyt nopsaan. Olemme kokoontuneet johtokunnassa noin kerran kuukaudessa ja luoneet uusia toimintamalleja seuralle. Heti alkuun on annettava kiitosta kaikille Linkin matkassa kulkeville koripallon ystäville. Koripallon aseman nostaminen Kuopiossa onnistuu vaan yhteistyöllä.

Ensimmäinen vuosi sujui pääpiirteissään odotusten mukaan. Tavoitteenamme oli tehdä Linkille vuosikello, pelaajapolku, valmentajanpolku, kausimaksu-uudistus, valmennuskorvausjärjestelmä, digitaalinen pelaajalomake, saada kerhotoiminta kouluilla käyntiin, lisätä pienten junioreiden määrää, saada uusia vetäjiä mukaan, kouluttaa uusia vetäjiä, kouluttaa uusia tuomareita, saada aamutreenit käyntiin yläkoululaisille, saada uusia yhteistyökumppaneita seuralle, saada uusia koripallonharrastajia, rakentaa uskottava ”valmennusmylly” Kuopioon, saada Linkin treenit keskitettyä muutamalle koululle ja saada ihmiset viihtymään koriksen parissa.

Tuosta listasta jäi saavuttamatta treenien keskittäminen muutamille kouluille. Tuonkin tavoitteen eteen tehtiin töitä, mutta työ jatkuu. Seuran toiminta-ajatus on kirjoitettu. Nyt tarvitaan pieniä panoksia itse kultakin, että suunnitelmia toteutetaan ja homma toimii.

Positiivisena lisänä pitää mainita vielä elokuussa järjestetty katukoristurnaus, joka sai kivan vastaanoton. Ensi elokuun ekalla viikolla pelataan taas ja toivottavasti suuremmalla joukkuemäärällä. Merkatkaahan jo kalentereihin.

Seuratyössä, jossa ei ole palkattua henkilöä töissä, kaikki toiminta perustuu korista hengittävien vapaaehtoisuuteen. Onneksi Linkissä on pieni, mutta erittäin tehokas joukko tekeviä ja aikaansaavia jäseniä. Iso iso kiitos kaikille mukana olleille.

Juniorimäärä on suurempi kuin viime vuonna, mutta sekä mies- että naisjoukkueen lopettaminen on harmillista. Juniorit tarvitsevat esikuvia ja aikuisia pelaajia mallikuviksi. Toivotaan sekä naisjoukkueen että miesjoukkueen paluuta pikimmiten. Seuran valmennuksen tason kehittäminen vaatii jollakin aikajänteellä aikuisjoukkueiden olemassaolon.

Linkin sääntömääräisessä vuosikokouksessa valittiin uudeksi johtokunnanjäseneksi Jutta Mikkonen. Pitkänlinjan koripallovaikuttaja Pertti Lipponen jättäytyi pois johtokunnasta. Kiitos Pertti pitkästä johtokuntatyöskentelystä. Muut johtokunnanjäsenet jatkoivat pesteissään.

Johtokunnan päätehtävät uudella johtokunnalla:

Jussi pj: seuran sopimukset, toiminnan suunnittelu, seurayhteistyö ym.

Ville vpj: talouden seuranta, valmennuskulujen seuranta, seurasopimukset

Jari kilpailupäällikkö: yhteistyö liiton organisaatioon, tuomaritoiminta, tuomarikoulutus, valmennuskoulutus, valmennus

Antti valmennuspäällikö: valmennuksen linjausten suunnittelu, valmentajien koulutus, joukkueiden yhteyshenkilö

Jutta somesihteeri: seuran viestintä, somevastaava, valmennus

Joulukuussa meillä on mahtava mahdollisuus jälleen houkutella uusia koripallon ystäviä seuratoimintaan mukaan. Perheiden liikuntalauantait starttaavat 1.12 klo 10 Pohjantiellä jatkuen aina 22.12 saakka.

Ei muuta kun oranssia palloa sukkaan!

Jussi Hämäläinen

puheenjohtaja

 

 

 

Kommentit on suljettu.