Otteluraportteja kauden 2020-2021 osalta:

Harjoitusottelut:

Rajalan koulu

Linkki – EsaB, Team Kiho

Hamulan koulu

EsaB, Team Kiho – Linkki

7.11. 2020 Pohjantien koulu

Linkki – MiNMKY 62-22

Linkki – MiNMKY 56 -21

Mikkelin aloittelijatyttöjä vastaan otettiin ystävyysotteluissa joukkueen historian ensimmäiset voitot. Tällä kertaa Linkin tytöt näyttivät esimerkkiä vähän kokemattomammille vastustajille. Mikkelin pelaaminen selvästi kehittyi kahden pelin aikana ja saivat eroa puristettua vähän pienemmäksi. Tästä on Mikkelissäkin hyvä jatkaa ja ystävyysotteluita on tarkoitus jatkaa heti kun koronatilanne taas sallii.

 

Keskinen alue WU16 I-divisioona:

11.10.2020 Oulun Urheilutalo

Linkki – Oulu YMCA 23-113, Linkki – Huima 23-106

Oulun reissulle lähdettiin luottokuskin JH Liikenteen turvallisella kyydillä jatkamaan kesken jäänyttä kautta 2019-2020. Alkusyksy oli treenattu kovaa ja pyritty harjoittelemaan nopeaa peliä. Nopeutta löytyi alkuun liikaakin ja syötöt löysivät jatkuvasti vastustajien kädet. Karmea määrä harhasyöttöjä molemmissa peleissä. Hyviä hyökkäysideoita oli joukossa ajoittain, mutta harhat ja virheongelmat jättivät tulokset vaisuiksi. Turnauksen hienointa antia oli vastustajien kunnioittava suhtautuminen kokemattomampiin vastustajiin, sekä 2-0 johto Oulua vastaan, sekä lähes neljän peliminuutin jälkeen 7-3 johto suurta ja mahtavaa Äänekosken Huimaa vastaan. Oppia reissulta saatiin kuitenkin.

15.11.2020 Pohjantien koulu

Linkki – SäyRi 50-80

Kotiturnaukseen oli määrä Säynätsalon lisäksi saapua Vimpelin Veto, joka joutui tulonsa pelaajapulaan vedoten perumaan. Säynätsalon tyttöjä pelaa myös 16-vuotiaiden valtakunnallista I-divisioonaa HoNsUn nimissä. SäyRin valmentajalegenda Enska oli kuitenkin jättänyt kärkipelaajat kotiin edellisen illan sarjaottelun takia ja Säynätsalon vähemmän peliaikaa saaneet tytöt pääsivät näyttämään taitojaan kahdeksanpäiselle yleisölle. Tämähän sopi Linkin tytöille ja ottelussa pelattiin joukkueen historian parasta peliä.

Kolmenkymmenen pisteen ero syntyi harhasyöttöjen ja ohiheittojen takia. Itse pelitapahtumissa pistettiin SäyRin työtille oikeasti tasapäisesti kampoihin, välillä jopa ottelua halliten. Tytöt saivat harjoitella prässipuolustuksen murtamista ja tästä Enskalle iso hatunnosto, että SäyRi ei koko peliä prässännyt, vaan usein pudotti puolustuksen taas alemmas. Tällä kertaa ei jouduttu virhevaikeuksiinkaan, kuten Oulun otteluissa. Kokonaisuutena tytöiltä hieno suoritus.

Joulukuun pelit Esabia, Vaasaa ja Vimpeliä vastaan joudutaan taas koronan takia perumaan, joka on ikävää, koska peliin alkoi löytyä järkeä ja koko pelin kestävää yritystä. Katsotaan miten kevätkauden käy. Tarkoitus on samassa sarjassa jatkaa, vaikka kyyti välillä onkin kylmää. Treeneissä on hyvä tekeminen ja moni pelaaja on kehittynyt paljon pelien vähyydestä huolimatta syksyn aikana.

Eteenpäin sanoi mummo lumessa.

18.12. alkaen joukkueella joulutauko. Treenit jatkuu vuoden 2021 puolella.

Huhujen mukaan joulupukki on saapumassa vierailulle syksyn viimeisiin treeneihin…