Linkin strategia vähävaraisten perheiden auttamiseksi harrastusmaksuissa
Tilanteissa, jolloin perheellä on rahallisesti tiukkaa maksaa joukkue- ja seuramaksua, toivomme että otatte hyvissä ajoin yhteyttä oman joukkueenne joukkueenjohtajaan tai suoraan seuran johtokuntaan, jotta voitte keskustella tilanteesta ja miettiä suunnitelman kuinka maksujen kanssa toimitaan ja edetään. Tuolloin kaikki osapuolet tietävät missä mennään. Lisäksi vältetään maksujen kasaantuminen liian suuriksi.
Linkin yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet tukirahaston, jotta harrastuksen kustannukset eivät olisi este koripalloharrastukselle Kuopiossa. Rahaston tarkoitus on tukea perheitä joukkueiden kausimaksuissa, turnaus- ja pelimatkoissa sekä varustehankinnoissa.
Vapaamuotoiset hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti.
Tuki jaetaan harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti, siten että mahdollisimman montaa harrastajaa pystytään tukemaan. Johtokunta voi tarpeen mukaan pyytää hakijalta lisätietoja päätöksen teon helpottamiseksi. Seuralta tuleva tuki ei voi kattaa harrastuksen kustannuksia kokonaan yhdeltä pelaajalta, vaan pelaajalle jää aina omavastuuosuus maksusta. Tukea voi hakea kaikki seuran jäsenet.
Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostitse: linkki.basket@gmail.com

PSL:n juhlarahasto
PSL:n juhlarahasto vähävaraisten perheiden liikunnan tukemiseksi.
Pohjois-Savon Liikunta täytti vuonna 2017 syksyllä 20-vuotta ja sen kunniaksi perustettiin juhlarahasto, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Rahaston kummina on hiihdon maailmanmestari ja olympiavoittaja Iivo Niskanen. Hän toteaa, että on hienoa olla mukana näin tärkeää tarkoitusta varten perustetussa rahastossa. Iivon mielestä on ensiarvoisen tärkeää, että kaikilla lapsilla olisi mahdollisuus harrastaa liikuntaa jossakin haluamassaan lajissa.
Kohderyhmänä ovat ala- ja yläasteikäiset lapset ja nuoret.
Lisätietoja:

http://www.pohjois-savonliikunta.fi/psl/psl-n-juhlarahasto/